фрезоване

Фрезоване

Фрезата, с която разполагаме ни дават възможност да обработваме различни видове метали.
Ще разгледаме процеса, машините и т.н. в следващите параграфи. Но нека първо изясним какво означава CNC фрезоване и внесем яснота в някои от по-объркващите моменти относно самия термин.

Първо, хората често искат CNC обработка, когато търсят фрезоване. Обработката включва фрезоване и струговане, но тези две имат разлики. Механичната обработка се отнася до технология на механично рязане, която използва физически контакт за отстраняване на материала, използвайки широка гама от инструменти.

На второ място, всички CNC обработки използват CNC машини, но не всички CNC машини са за обработка. Компютърното цифрово управление е това, което се крие зад тези три букви. Всяка машина, използваща CNC, използва компютъризирани системи за автоматизиране на процеса на рязане.

Следователно CNC машините включват още лазерни ножове, плазмени ножове, пресови спирачки и др.

Така че CNC обработката е комбинация от тези два термина, което ни дава отговор на въпроса, зададен в заглавието. CNC фрезоването е субстрактивен метод на производство, който използва компютърни цифрови системи за управление за автоматизиране на процеса.


Процесът на CNC фрезоване включва:


- Проектиране на частите в CAD

- Превеждане на CAD файловете в код за механична обработка

- Настройка на машината

- Производство на части

лазерно рязане

лазерно рязане на стомана, неръждаема стомана, алуминий, месинг и други. Машините за лазерно рязане, с които разполагаме са оборудвани с всичко необходимо, за да могат се справят прецизно с всеки един детайл.
огъване с CNC абкант

огъване със CNC абкант машина, позволява непрекъснато производство с желаното качество.

- максимална дължина 3000 мм
- сила на пресата 1200 KN
струговане

струговане на различни метални детайли, нарязване на конусна, метрична и трапезна резба. Оборудвани сме с CNC стругове и можем да предложим качествено струговане на различни метални изделия.
фрезоване

фрезата, с която разполагаме ни дават възможност да обработваме различни видове метали.
заваряване

заваряване на разнообразни метални изделия и конструкции.Ние произвеждаме всичко - от малки отделни артикули до цялостни сглобки от стомана, неръждаема стомана, поцинкована стомана и алуминий.
монтаж

нашият специализиран екип за сглобяване на ламарина имат богат опит в широк спектър от видове продукти от прости сглобки до големи, сложни конструкции.

моля свържете с нас.

 

контакти