струговане

Струговане

Струговане на различни метални детайли, нарязване на конусна, метрична и трапезна резба. Оборудвани сме с CNC стругове и можем да предложим качествено струговане на различни метални изделия.

Съвременните ни механично обработващи центрове, позволяват да произвеждаме най-висококачествените CNC струговани части за нови и съществуващи клиенти. В допълнение, ние сме в състояние да проектираме и произвеждаме вътрешни инструменти, за да дадем възможност за бързо обръщане на струговани части за всички изисквания на клиента.


CNC струговане е сложен и подробен метод за създаване на персонализирани части и компоненти с помощта на струг. Обработката с компютърно цифрово управление (CNC) е висококвалифициран, прецизен инженерен процес.


Чрез съвременни компютърни технологии и квалифицирани оператори можем да се създадем компонент до най-малкия детайл и до най-твърдия дизайн с помощта на струг за струговане, с точни допуски и голям набор от форми. Струговият струг осигурява и върти запаса или суровината, като се обработва по двойна ос на движение при високи скорости, докато едноточков режещ или пробивен инструмент оформя материала, което води до създаването на желания компонент. Стругът се управлява от компютърни програми; осигуряване на прецизно изработени компоненти, които също могат да бъдат възпроизведени.


лазерно рязане

лазерно рязане на стомана, неръждаема стомана, алуминий, месинг и други. Машините за лазерно рязане, с които разполагаме са оборудвани с всичко необходимо, за да могат се справят прецизно с всеки един детайл.
огъване с CNC абкант

огъване със CNC абкант машина, позволява непрекъснато производство с желаното качество.

- максимална дължина 3000 мм
- сила на пресата 1200 KN
струговане

струговане на различни метални детайли, нарязване на конусна, метрична и трапезна резба. Оборудвани сме с CNC стругове и можем да предложим качествено струговане на различни метални изделия.
фрезоване

фрезата, с която разполагаме ни дават възможност да обработваме различни видове метали.
заваряване

заваряване на разнообразни метални изделия и конструкции.Ние произвеждаме всичко - от малки отделни артикули до цялостни сглобки от стомана, неръждаема стомана, поцинкована стомана и алуминий.
монтаж

нашият специализиран екип за сглобяване на ламарина имат богат опит в широк спектър от видове продукти от прости сглобки до големи, сложни конструкции.

моля свържете с нас.

 

контакти