заваряване

Заваряване

Заваряване на разнообразни метални изделия и конструкции.
Ние произвеждаме всичко - от малки отделни артикули до цялостни сглобки от стомана, неръждаема стомана, поцинкована стомана и алуминий..

Извършваме монтаж и заварка на най-прецизни части за производство на превозни средства и машини с високо качество.
Нашата технология за заваряване с един поглед:

- МIG

- MAG

- TIG

- Електродно заваряване

Точково заваряване

Заваряването MIG (Metal Inert Gas)/MAG (Metal Active Gas) е процес на заваряване, при който консумиращият се метален електрод непрекъснато се подава през заваръчен пистолет и между жицата и металния детайл се образува електрическа дъга. Тази високотемпературна дъга кара метала да се стопи и да се разтопи.

Около този електрод се прилага газ, за да се защити зоната на заваряване и да се отстрани въздухът, помагайки на заваръчния шев да се разтопи. MIG заваряването може да се използва върху почти всеки метал и има предимството да бъде бързо и икономично. Въпреки това, MIG заваряването не винаги дава най-висококачественото покритие

MIG - е малко реактивен газ, се използва за заваряване на всички метали, освен стоманата. Той има чисто защитна функция.

MAG - Състои се от смес от благородни газове, които съдържат количество въглероден диоксид и реагират добре. В допълнение към защитната си функция, той се използва за влизане в химични реакции в заваръчния басейн.
Заваръчният апарат за MIG / MAG заваряване се състои от заваръчен източник на енергия, газов цилиндър от защитен газ, редуциращ клапан с дебитомер, контейнер за заваръчен ток, захранващо устройство и заваръчна тръба

TIG (волфрамов инертен газ) заваряване е процесът на използване на неразходен волфрамов електрод за подаване на ток към заваръчната дъга. Този ток причинява екстремна топлина, която топи и съединява металните детайли. Волфрамовият електрод и зоната на заваряване са защитени от въздух от поток на инертен газ (обикновено аргон). Това помага на заваръчния шев да се разтопи.
Основната разлика между MIG и TIG заваряването е, че електродът, използван при TIG заваряване, не се консумира, докато при
MIG заваряването той непрекъснато се изразходва в процеса.


Точковото заваряване
е процесът на съединяване на два метални детайла чрез създаване на топлина чрез съпротивление от електрически ток, прилаган между два електрода.

лазерно рязане

лазерно рязане на стомана, неръждаема стомана, алуминий, месинг и други. Машините за лазерно рязане, с които разполагаме са оборудвани с всичко необходимо, за да могат се справят прецизно с всеки един детайл.
огъване с CNC абкант

огъване със CNC абкант машина, позволява непрекъснато производство с желаното качество.

- максимална дължина 3000 мм
- сила на пресата 1200 KN
струговане

струговане на различни метални детайли, нарязване на конусна, метрична и трапезна резба. Оборудвани сме с CNC стругове и можем да предложим качествено струговане на различни метални изделия.
фрезоване

фрезата, с която разполагаме ни дават възможност да обработваме различни видове метали.
заваряване

заваряване на разнообразни метални изделия и конструкции.Ние произвеждаме всичко - от малки отделни артикули до цялостни сглобки от стомана, неръждаема стомана, поцинкована стомана и алуминий.
монтаж

нашият специализиран екип за сглобяване на ламарина имат богат опит в широк спектър от видове продукти от прости сглобки до големи, сложни конструкции.

моля свържете с нас.

 

контакти