за нас

За нас

Разполагаме с екип от експерти, които притежават обширни познания за много видове материали и приложения в широк спектър от индустрии.
Горди сме да произвеждаме продукти от началото до края. Ние реализираме вашия проект от CAD дизайн до доставка.
Научете повече за нашите производствени процеси!
Гарантираме, че непрекъснато инвестираме в нови технологии и техники, за да останем в челните редици на индустрията за изработка на ламарина, е съществена част от начина, по който работим тук в Симай Метал ООД.
Разполагаме с висококвалифицирана работна ръка, която може да предложи поддръжка по целия Ви проект, за да се увери, че всички производствени процеси отговарят точно на Вашите проектни спецификации.

Преглед на услугите в индустрията

Поради голямото разнообразие от услуги в областта на обработката на ламарина, ние сме в състояние да доставим услуги в различни отрасли на индустрията. Тук ще намерите общ преглед на всички отрасли, за които в момента сме активни.

- Машиностроене

- Конструкция на превозното средство

- Апаратно инженерство

- Строителство

- Контейнерна конструкция

- Технология на селскостопанската техника

- Стоманена конструкция

- Херметични врати

- Всички видове профили

Не се колебайте да се свържете с нас. Ще намерим индивидуални решения за всеки клиент.

ние сме водеща компания в сектора за обработка на ламарина и стоманени конструкции с дългогодишен опит, техническо ноу-хау и високо качество. Ние сме в състояние да отговорим на почти всички нужди и изисквания с най-модерните машини и оборудване.

лазерно рязане

лазерно рязане на стомана, неръждаема стомана, алуминий, месинг и други. Машините за лазерно рязане, с които разполагаме са оборудвани с всичко необходимо, за да могат се справят прецизно с всеки един детайл.
огъване с CNC абкант

огъване със CNC абкант машина, позволява непрекъснато производство с желаното качество.

- максимална дължина 3000 мм
- сила на пресата 1200 KN
струговане

струговане на различни метални детайли, нарязване на конусна, метрична и трапезна резба. Оборудвани сме с CNC стругове и можем да предложим качествено струговане на различни метални изделия.
фрезоване

фрезата, с която разполагаме ни дават възможност да обработваме различни видове метали.
заваряване

заваряване на разнообразни метални изделия и конструкции.Ние произвеждаме всичко - от малки отделни артикули до цялостни сглобки от стомана, неръждаема стомана, поцинкована стомана и алуминий.
монтаж

нашият специализиран екип за сглобяване на ламарина имат богат опит в широк спектър от видове продукти от прости сглобки до големи, сложни конструкции.

моля свържете с нас.

 

контакти