огъване с CNC абкант

огъване с CNC абкант машина

Огъване със CNC абкант машина, позволява непрекъснато производство с желаното качество.

- Максимална дължина 3000 мм

- Сила на пресата 1200 KN

Това е метод, който обикновено се използва за огъване на ламарина. При този метод ламаринът, който трябва да се огъне, се поставя в машината. Важно е огъващият връх да е поставен там, където трябва да се огъне, докато се прави това вкарване. Освен това скоростта на огъване също е много важна, всички те имат определени настройки. След като бъдат направени тези настройки, краят на огъването се спуска към наложения лист с определената скорост и извършва процеса на огъване. Ако сте забелязали тук, скоростта на огъване и поставянето на листа е трудно да се направи с човешки ръце. Особено е много трудно да се регулира скоростта на огъване и да се направи това при същия стандарт.

CNC абкант машини са разработени поради трудността на човешкия фактор да произвежда непрекъснато и със същото качество. Тези машини са изключително изгодни като скорост и правилното поствяне на ламарината. Освен това позволява непрекъснато производство с желаното качество. Машините за огъване с абкант позволяват измерването на материалите, които се огъват, да бъдат въведени в машината. Това осигурява по-лесно производство, както и други CNC машини.

След определяне вида на материала в CNC абкант машини; Необходимите ходове и форми и съвместимостта на тези и материала, необходимите ъгли на опора, ъгли на огъване и редове се изчисляват автоматично от панела. Това осигурява голямо удобство за процеса на огъване.

лазерно рязане

лазерно рязане на стомана, неръждаема стомана, алуминий, месинг и други. Машините за лазерно рязане, с които разполагаме са оборудвани с всичко необходимо, за да могат се справят прецизно с всеки един детайл.
огъване с CNC абкант

огъване със CNC абкант машина, позволява непрекъснато производство с желаното качество.

- максимална дължина 3000 мм
- сила на пресата 1200 KN
струговане

струговане на различни метални детайли, нарязване на конусна, метрична и трапезна резба. Оборудвани сме с CNC стругове и можем да предложим качествено струговане на различни метални изделия.
фрезоване

фрезата, с която разполагаме ни дават възможност да обработваме различни видове метали.
заваряване

заваряване на разнообразни метални изделия и конструкции.Ние произвеждаме всичко - от малки отделни артикули до цялостни сглобки от стомана, неръждаема стомана, поцинкована стомана и алуминий.
монтаж

нашият специализиран екип за сглобяване на ламарина имат богат опит в широк спектър от видове продукти от прости сглобки до големи, сложни конструкции.

моля свържете с нас.

 

контакти